Velkommen til gjesteboken!

Her kan du skrive en liten hilsen/tilbakemelding på hva du syntes om behandlingen. Jeg er kjempetakknemlig til alle som tar seg tid til dette. Tusen takk!

4. feb, 2021

Elisabeth

Camilla er en trygg og klok veiviser til egen indre visdom. Hun er en vennlig og innsiktsfull terapeut, som treffsikkert setter ord på kjernen i problemstillinger. Hun hjelper meg å se ting på nye måter og evner å sette i gang forløsning og frigjøring
fra gamle mønstre. Hun har god profesjonell integritet som hun kombinerer med stor hjertevarme. For deg som ønsker å jobbe med egen utvikling og som er villig til å gå i dybden, vil jeg anbefale Camilla på det varmeste.

13. nov, 2019

Turid

Camilla er ein allsidig og kunnsakapsrik terapeut.Og ein varm og hyggeleg,og ikkje minst trygg person/terapeut å komme til. Eg har gjennom fleire år fått veldig god hjelp av Camilla. Og hjelp til sjølvhjelp.Bevisstgjering av tankemønster.Luke vekk,og hjelp
til å jobbe seg ut av gamle og negative opplevingar frå fortida.Det å få meir tru på seg sjølv. Bevisstgjering om korleis vi tenker. Og at det gjer ein stor forskjell,på korleis livet vårt blir. Det er det absolutt ingen tvil om! Så tusen takk Camilla for
veldig god hjelp! Anbefales!!!! ; )

8. jul, 2019

Are

Jeg oppsøkte Camilla på bakgrunn av rosende omtale fra min søster. Og i ettertid er jeg bare så utrolig glad for at jeg gjorde det. Personlig har jeg en naturlig skepsis mot psykologer, som jeg anser at bare jobber med mennesker på et temmelig begrenset
grunnlag. (De tar ikke vår dypeste natur - bevissthet/energi/sjelen - med i betraktningen, mens Camilla jobber mer helhetlig med mennesket). Jeg kom dit med sorg og en smertelig lærdom i bagasjen, noe som akkurat hadde kommet til overflaten, og det var en
veldig fin hjelp jeg fikk fra Camilla i min videre prosess. Camilla har skapt en suveren metodikk og hun har en suveren evne til å forstå og jobbe med menneskers personlige prosesser. Dette er noe jeg uten forbehold vil anbefale videre til alle.

2. mai, 2019

Bente

Det er alltid en glede for kropp og sinn å bli behandlet av Camilla.

Camilla er dyktig og intuitiv, hun finner alltid frem til den delen av kroppen og sinnet som trenger behandling.

Hennes åndelige visdom gleder meg stort, jeg går alltid fra henne med et smil om munnen og er rolig sinn.

Også mor på 86 år har i mange år hatt Camilla som sin favoritt behandler.

28. mar, 2019

Bente

Camilla er en helhetlig terapeut som ser og behandler hele mennesket!

Hun er svært dyktig og kunnskapsrik, og har evner og egenskaper som menneske og terapeut som gjør henne helt unik.


Hun tilpasser behandlingen til det som trengs, og med kjærlighet, omtanke, tilstedeværelse og veldig tydelig og klar intuisjon støtter hun prosessene man er i.


Anbefales på det aller varmeste <3

26. mar, 2019

Hilde

Camilla er en jordnær og fantastisk flink terapaut, som får en til å slappe av fra første stund. Hun er kunnskapsrik og dyktig i sin jobb. Anbefales å prøve en time!

10. apr, 2018

Stavros

Camilla er en klok og dyktig terapaut som har endret på livet mitt for det positive! Anbefales på det sterkeste

Nettside 9. jan, 2018

ceciliaHej, din webbplats är vacker och jag gillar den. ha en trevlig vecka

Nettside 8. feb, 2017

Larissa

De beste ønsker for deg, og ha en god dag

Nettside 3. jan, 2017

Vanguilder

Massage är bra för kroppen.

29. aug, 2015

Milla

Camilla er en utrolig dyktig og fleksibel person i sitt arbeid. Hun har også et hjerte av gull, og en enorm utstråling som gjør at jeg smiler stort hver gang jeg går derfra. Hun har hjulpet meg med både muskelplager i form av massasje, samt akupunktur.
Ellers har hun hjulpet meg mye med tanker og tankemønstre, og det er mye spennende som har dukket opp i hver behandlingstime. Camilla finner frem til riktige tema, uten at jeg forstår hvordan hun får det til :)

13. jul, 2015

wolf

Camilla is a gifted and intuitive healer. She is also a scholar of the healing arts and is integrating and elevating her practice into an art form. She provided me deep and lasting relief from glaucoma in person and remotely. She is the Crystal Wolf.

29. mar, 2015

Ha

Camilla Wolff er en jordnær person. Fylt med varme,kjærlighet og omsorg. En dyktig terapaut med mye kunnskap. Anbefaler på det varmeste og spesielt for følsomme skeptikere som meg :) behandlingene hos henne har forandret livet mitt i positive retninger.
Tusen takk <3

22. mar, 2015

Kari Berge

Camilla Wolff har fikset armen min gang på gang. Hun er den eneste som klarer det etter armen er utslitt etter 40 år i arbeidslivet . Camilla er kunnskapsrik, hjertevarm og har så gode varme healing hender. Og kinesiologien, så spennende å prøve. Kortene
som hun finner fram til meg , stemmer på en prikk .

Lyst på en anderledes , spennende og alternativ behandling ? Prøv Camilla, anbefales på det sterkeste.

11. mar, 2015

Ann Kristin Steen

Jeg gikk til Camilla på en retreat jeg var på i bergsdalen . Hun er en fantastisk terapeaut med mye kunnskap . Anbefaler henne på det varmeste . Synd jeg bor så langt unna da hadde hun vært min faste terapeaut 😊💗✨🙏

9. mar, 2015

frank

I went to Camilla Wolff with a long standing problem with my knee I found the environment relaxing and professional and the treatments successful ,, thank you Camilla,

8. mar, 2015

Amelia

Camilla Wolff er en veldig dyktig, hjertevarm og grundig terapeut. Hun lytter, veileder og jobber på en utrolig intuitivt måte. Tusen takk Camilla for at du bryr deg og gir så mye av deg selv til andre. Anbefaler på det sterkeste.

7. mar, 2015

Nemine

Anbefaler Camilla Wolff på det aller varmeste!

Etter å ha gått til diverse legeundersøkelser og fått ulike "kanskje det kan være dette" svar, så valgte jeg å prøve alternativ behandling.
Hun klarte å fikse det på første behandling. Veldig profesjonell ikke minst utrolig kunnskapsrik!Ikke i tvil om at hun kan det hun holder på med!

6. mar, 2015

Ellinor

Camilla Wolff anbefales på det varmeste. Meget treffsikker, dedikert, profesjonell og hjertevarm. Har mange gode verktøy.

3. mar, 2015

Eirik

Camilla wolf har hjulpet meg på mange måter,gikk der først for muskel plager, fikk akupentur og masajse for skuldre som har vært dårlig lenge, og dette ordnet hun på noen få behandlinger, og som folk flest var jeg veldig skeptisk til kinesiologi, men dette
har jeg prøvd flere behandlinger av og dette har hjulpet på mange måter, hun er profesjonell og utrolig flink til det hun gjør, jeg anbefaler henne til alle jeg kjenner med forskjellige plager.

3. mar, 2015

Gro Anita

Anbefaler Camilla Wolff på det sterkeste! Kan mildt sagt si at livet mitt fikk en helt annen positiv vri etter noen timer hos henne! :) Utrolig hva hun kan få til! :)

3. mar, 2015

Charlotte Uglehus

Eg kan anbefale Camilla Wolff på det varmeste! Hun er både profesjonell og en seriøs utøver med god utdannelse og mye erfaring, og ikkje minst et varmt og stort hjerte så gjør det lett å føle seg i trygge hender.

3. mar, 2015

Marion

Camilla Wolff er grundig, profesjonell og dedikert i arbeidet sitt. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

2. mar, 2015

Tom Jarl Jakobsen

Fantastisk bra behandling. Nakken min ble som ny etter massasje og akupunktur hos Camilla Wolff. Anbefales!

2. mar, 2015

Per andreas heidem torgersen

Fikk en utrolig viktig del av meg på plass i behandlingen hos deg kjære Camilla Wollf.

Pluss at du var en så dyktig massør og allround kroppsarbeider så fiksa du meg helt utenfor hva jeg kunne forvente. Takker deg supre Camilla med superskills!

Episk behandling

2. mar, 2015

Stig

Er du i tvil om du skal prøve noe "alternativ" behandling blir du ikke det etter besøk hos Camilla Wolff! - Skeptiker som jeg er må jeg si at dette overgikk alle mine forventninger. Det er ting som har skjedd under og etter behandlingen som jeg vil gå
så langt å si har gitt mening til livet mitt! Anbefales til skeptikere og andre, på det aller varmeste!

Nettside 2. mar, 2015

Cato

Hei! Jeg vil takke Camilla Wolff for fantastiske behandlinger! Du utgjør en stor forskjell og jeg vil anbefale deg på det aller varmeste!

22. okt, 2014

Diego

Hei!! Jeg er veldig fornøyd med behandlingen hos deg Camilla Wolff!! Anbefaler alle i å ta seg en tur innom hvis de ønsker å forbedre helsen og/eller livskvaliteten sin. Tusen takk!! og vi ses snart!!